Produkt dnia
ORING 27.1X1.6 70NBR 100 SZT.
ORING 27.1X1.6 70NBR 100 SZT.
26,00 zł 21,14 zł
szt.
Dostawa

Przedpłata - 16,00 zł

Pobranie - 20,00 zł

Paczkomat - 11,50 zł

List polecony ekonomiczny - 6,50 

List polecony priorytetowy - 8,00 

 

Kurier 48h

Przedpłata - 12,00 zł

Pobranie - 15,00 zł

Sprzedajemy na Allegro

Bestsellery
ORING SILIKONOWY 3.68X1.78 70VMQ
ORING SILIKONOWY 3.68X1.78 70VMQ
0,60 zł 0,49 zł
szt.
ORING 5X1.5 90NBR
ORING 5X1.5 90NBR
0,70 zł 0,57 zł
szt.
ORING 12X4 70NBR
ORING 12X4 70NBR
0,40 zł 0,33 zł
szt.
ORING 16x4 70NBR
ORING 16x4 70NBR
0,40 zł 0,33 zł
szt.
ORING 44.04X3.53 70NBR
ORING 44.04X3.53 70NBR
0,95 zł 0,77 zł
szt.
ORING 23.47X2.95 70NBR
ORING 23.47X2.95 70NBR
0,50 zł 0,41 zł
szt.
ORING 20x5 70NBR
ORING 20x5 70NBR
0,65 zł 0,53 zł
szt.
ORING 10x4 70NBR
ORING 10x4 70NBR
0,45 zł 0,37 zł
szt.
ORING 16x2.5 70NBR
ORING 16x2.5 70NBR
0,35 zł 0,28 zł
szt.
ORING 10X2 90NBR
ORING 10X2 90NBR
0,70 zł 0,57 zł
szt.
ORING 20x3 70NBR
ORING 20x3 70NBR
0,60 zł 0,49 zł
szt.
ORING 16.5x2 70NBR
ORING 16.5x2 70NBR
0,50 zł 0,41 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługujemy płatności

 

MINIMALNA KWOTA ZAMÓWIENIA W NASZYM SKLEPIE TO 10,00 ZŁ BRUTTO

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Szanowni Państwo,

Informujemy, iż administratorem podanych przez Państwa danych osobowych jest:

P.P.H ALMAT

ul. Strażacka 60

43-300 Bielsko-Biała

NIP: 5470040755

zwane dalej "ALMAT"

Ponadto informujemy, że:
1) Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia działalności handlowej i marketingowej, a podstawą prawną przetwarzania jest art. 6 ust. 1 RODO, gdzie prawnie uzasadnionym celem jest prowadzenie działalności gospodarczej.

2) Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być:
- osoby upoważniane przez "ALMAT" – będą to pracownicy, którzy muszą mieć dostęp do danych osobowych aby realizować swoje obowiązki,
- uprawnione organy państwowe w tym organy nadzorcze w zakresie ich uprawnień,
- inni odbiorcy danych np. poczta, kurierzy, banki, biura rachunkowe

3) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 30 lat od daty wysłania niniejszego e-maila.

4) Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych.

5) W razie gdyby uznali Państwo, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych przysługuje Państwu prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego.

6) Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne.

7) Decyzje dotyczące realizacji celu dla którego przekazali Państwo swoje dane osobowe nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany (tzn. że systemy informatyczne nie będą automatycznie analizować danych osobowych ani też podejmować żadnych decyzji odnośnie tych danych.)

W celu realizacji swoich praw zapraszamy do kontaktu:
1. Listownie: P.P.H ALMAT, ul. Strażacka 60, 43-300 Bielsko-Biała
2. E-mailowo na adres: sklep@oringownia.pl

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem 605 422 254.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl